Медицински университет - Пловдив

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 123 резултата.
36972
Каталог "Книги" | Книга
Цинк, магнезий, мед, йод и желязо
Функции, метаболизъм, болести (2016)
А. Биволарска

Чети онлайн

37808
36800
Каталог "Книги" | Книга
Биологични ефекти на реакцията на Майяр
Автореферат (2015)
Марияна Димитрова Аргирова

Чети онлайн

37467
Каталог "Книги" | Книга
Имунологична реактивност при остър и хроничен стрес
Автореферат (2018)
Мария Владо Ивановска

Чети онлайн

C 3626
Каталог "Книги" | Книга
Орално здраве при деца със затлъстяване
Автореферат (2020)
Пламена Тодорова Сапунарова

Чети онлайн

37807
Каталог "Книги" | Книга
Комплексен подход за топична диагностика на риноликвореята
Автореферат (2020)
Александрина Руменова Топалова-Шишманова

Чети онлайн

A 3330b
Каталог "Статии" | Списание
HPLC method for determination of caffeine in food supplements for weight loss
(2020)
Stanislava Ivanova; Kalin Ivanov; Melissa Bekyar; Pavlina Kostova
CD 81
Каталог "Статии" | Компактдиск
Developing an individualized treatment plan for dental patients with accompanying sensitization to bacteria, food, pollen, and more.Празен
(2020)
Mariana Cekova-Yaneva; Iliyana Stoeva-Ivanova; Georgi Stoyanov Nikolov
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain contaminants in food
Eighty-thrid report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2017)
A 512
Каталог "Статии" | Списание
Regulatory requirements for food supplements in the European Union and Bulgaria
(2019)
Elina S. Petkova-Gueorguieva; Ilko N. Getov; Kalin V. Ivanov; Stanislava D. Ivanova; Stanislav R. Gueorguiev; Violeta I. Getova; Anna A. Mihaylova; Vasil G. Madzharov; Radiana A. Staynova
CD 116
Каталог "Статии" | Компактдиск
Phytochemical characterization of the fruits and the resulting purees of two types of pumpkins cultivated in Bulgaria
(2019)
Emine Saralieva; Petya Ivanova; Nadezhda Petkova; Dimka Haytova
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain food additives and contaminants
Eightieth report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2016)
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain veterinary drug residues in food
Eighty-first report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2016)
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain food additives
Eighty-second report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2016)