Медицински университет - Пловдив

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 209 резултата.

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 613.2
38639
Каталог "Книги" | Книга
Храненето е кодът
(2024)
Анелия Биволарска
38235
Каталог "Книги" | Книга
Съвременен модел на управлението на безопасността на храните
(2023)
Цветелина Виткова
38141
Каталог "Книги" | Книга
Заболявания свързани с храните и храненето
Лекционен курс : Магистърска програма "Диететика" (2022)
П. Гацева; В. Атанасова
A 1576
Каталог "Статии" | Списание
Сравнително проучване на хранителното поведение при български и чуждестранни студенти
(2022)
П. Гацева; М. Василева; Ст. Харизанова; В. Атанасова; А. Биволарска
A 3164
Каталог "Статии" | Списание
Промяна в хранителните навици по време на противоепидемичните мерки по повод Covid-19
(2022)
М Хубенова; К. Костадинов
37649
Каталог "Книги" | Книга
Университетско хранене и здраве (съвременни проблеми)
(2019)
Ваня Бирданова
37877
Каталог "Книги" | Книга
На учителя с признание и поклон
(2019)
Захарина Савова
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain contaminants in food
Eighty-thrid report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2017)
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain food additives and contaminants
Eightieth report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2016)
37043
Каталог "Книги" | Книга
Хигиена на храненето
Учебник за студенти-бакалаври по специалността "Опазване и контрол на общественото здраве" (2016)
Росица Еникова; Мариана Стойновска; Ваня Бирданова; Цветан Димитров
37323
Каталог "Книги" | Книга
Хигиена и хранене
Практическо ръководство за студенти и специализанти (2015)
Людмила Иванова; Албена Въткова; Росица Попова; Петя Янева
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain food additives
Seventy-ninth report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2015)
Д 398
Каталог "Книги" | Книга
Хигиенна характеристика на хранителни модели при студенти в условията на обществени промени
Дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "Доктор" (2014)
Райна Васкова Василева-Желязкова
36639
Каталог "Книги" | Книга
Хигиена на храненето
Учебник за студенти-бакалаври по специалността "Опазване и контрол на общественото здраве" (2014)
Росица Еникова; Мариана Стойновска; Ваня Бирданова; Цветан Димитров
K 188
Каталог "Книги" | Книга
Сензорен анализ на храни и напитки
(2014)
Веселина Терзиева; Иван Обрешков
K 189
Каталог "Книги" | Книга
Хигиена на храненето, хранително законодателство
(2014)
Величка Несторова
37378
Каталог "Книги" | Книга
Хигиенна характеристика на хранителни модели при студенти в условията на обществени промени
Автореферат (2014)
Райна Васкова Василева-Желязкова

Чети онлайн

A 3243
Каталог "Статии" | Списание
Body mass index and food frequency intake of foreign medical student
(2014)
V. Atanasova; P. Gatseva; A. Bivolarska; G. Fronas
A 1622
Каталог "Книги" | Книга
Evaluation of certain food additives and contaminants
Seventy-seventh report of the joint FAO/WHO expert committee on food additives (2013)